There is one skill that I need to improve before I return to South Korea, eating noodles. I found the Korean noodles delicious. Unfortunately, I had a hard time getting them from my bowl to my mouth. I really enjoyed the ones that I did get to eat. The trouble was picking the slick noodles up with the metal chopsticks. I'm sure that I could have done a little better with the wooden ones. I also tried a soup spoon, but it was even harder to pick the noodles up. Finally, I just had to give up. I didn't want to draw too much attention to my inability to pick up a noodle. Next year, I plan on actually eating some of the noodles, instead of chasing them around in my bowl. In this photo, you can see that my bowl is full of noodles. It stayed that way throughout the meal. This might be one reason that I like Korean sticky rice so much!
한국, 국수를 먹는 반환 전에 향상 필요가 하나의 기술이입니다. 한국 국수 맛 있는 발견. 불행히도, 난 힘든 시간을 내 그릇 내 입에 그들을 점점 했다. 정말 먹고 거죠 것 들을 즐겼다. 문제는 금속 젓가락을 매끄러운 국수를 따기 했다. 나는 할 수 있는 좀 더 나은 나무 사람과 확실 하다. 또한 스프 스푼을 시도 하지만 그것은 힘들어도 국수를 데리 러 했다. 마지막으로, 그냥 포기 했다. 나는 국수를 데리 러 내 무 능력을 너무 많이 관심을 끌기 싶지 않 았 어. 내년, 실제로 일부 내 그릇에 주위에 그들을 추격 하는 대신 국수를 먹는 계획 이다. 이 사진에서 내 그릇은 국수의 전체를 볼 수 있습니다. 그것은 그렇게 식사 내내 머물렀다. 이 한국 찹쌀 너무 좋아해요 하나의 이유 일지도 모 르다!
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