Saturday, February 11, 2012

Gyung Dan: Making Korean Sweet Rice Balls 경 단: 한국 달콤한 쌀 공 만들기

Someone brings a little food to all of my Korean classes. I thought I would try to make some Korean sweet rice balls for our next class. This is my first attempt. They actually turned out pretty good.

First, you have to make the dough. You need 2 cups of sweet rice flour, 2 to 4 tablespoons of sugar, 1/4 to 1 teaspoon of salt, and boiling water. Mix all of the powdered ingredients in a bowl. Then, add the boiling water to form a thick dough. It doesn't take very much water. Be careful, if you touch the hot dough, you will get burned. I made that mistake and learned a valuable lesson.

If the dough is too soft, add regular flour to firm it up. When it was firm, I put it in a plastic bag inside the refrigerator.

누군가가 내 한국 클래스의 모든 작은 음식을 가져온다. 우리의 다음 클래스에 대 한 한국 달콤한 밥 짱을 확인 하려고 할 것 이라고 생각 합니다. 이것은 내 첫 번째 시도 이다. 그들은 실제로 밝혀 꽤 잘 합니다.

첫째, 반죽을 확인 해야 합니다. 달콤한 쌀 가루, 설탕, 소금, 그리고 끓는 물 1 1/4 작은 술의 2 ~ 4 큰 술 2 컵 필요합니다. 모든 그릇에 분말된 재료를 혼합. 그런 다음 두꺼운 반죽 형성에 끓는 물을 추가 합니다. 그것은 물을 아주 많이 걸리지 않습니다. 당신은 레코딩 얻을 것 이다 뜨거운 반죽을 터치 하는 경우 주의 해야 합니다. 그 실수 하 고 귀중 한 교훈을 배웠습니다.

반죽은 너무 부드럽고, 일반 밀가루를 회사를 추가 합니다. 회사 때 냉장고 안에 비닐 봉지에 넣어.



After the dough is cool, take it out of the refrigerator. Next, roll the dough into a 1 inch coil. Cut the dough into even size pieces.

반죽 멋지다, 후에 냉장고의 밖으로 걸릴. 다음, 1 인치 코일으로 반죽을 롤. 심지어 크기 조각으로 반죽을 잘라.



Open a can of sweet bean paste. You may be able to find sweet bean paste and rice flour in the international food section of your local grocery store. I bought mine at my local Korean grocery store.

달콤한 짜 장 수를 엽니다. 달콤한 짜 장 찾아 해당 지역의 식료품이 게의 국제 음식 섹션에서 가루 쌀을 수 있습니다. 나는 내 로컬 한국 식료품점에서 광산을 샀다.



Flatten the pieces of dough. You can also form the dough into a small bowl.

반죽의 조각을 결합 합니다. 또한 작은 그릇에 반죽을 형성할 수 있습니다.



Add a small amount of sweet bean paste to the dough. Make sure there is enough room to fold the dough over the bean paste.

반죽에 달콤한 짜 장의 작은 금액을 추가 합니다. 짜 장 반죽 배를 충분 한 공간이 있는지 확인 합니다.



After the bean paste is added, roll the dough into a small ball. I didn't know it, but the balls will increase in size when they are cooked.

Next, heat a pot of water to boiling. Also, you will need a bowl of cold water. Add the balls to the boiling water. Boil them until they float. This will take a few minutes. After they float, boil them for 1 more minute. Next, transfer the balls to the cold water and let them cool down.

짜 장 추가 후 작은 공을로 반죽을 롤. 그것을 몰 하지만 요리는 때 공 크기가 증가할 것 이다.
다음으로, 물이 끓는 냄비 열. 또한, 냉 수 한 그릇을 해야 합니다. 끓는 물에 볼을 추가 합니다. 때까지 그들은 플 로트 그들을 끓인 다. 몇 분 정도 걸립니다. 후에 그들은 플 로트 그들을 1 더 많은 분 끓인 다. 다음으로 공 냉 수로 옮기고 다운 멋진 그들에 게.



Finally, you need to coat the Korean sweet balls with some toppings. I used home roasted black sesame seeds that had been ground up in a blender. I also used roasted ground pecans, cinnamon sugar, and some cake crumbs. The cake crumbs came from dried out Japanese sponge cake that I bought at H Mart.

Here are the completed Korean sweet rice balls. I am very happy with the way they tasted. I did make them a little too big. Also, I need to learn how to roll the balls into a smoother shape. Overall, I am definitely pleased.

마지막으로, 몇 가지 토 핑와 함께 한국 달콤한 공을 코트 해야 합니다. 왔다 지상 최대 믹서 기에 홈 볶은 검은 참 깨 씨앗을 사용 하 고 있습니다. 또한 구이 지상 피 캔, 계 피 설탕, 그리고 일부 케이크 가루 사용. 부스러기에서 나온 케이크 H 마트에서 구입한 일본 스폰지 케이크 밖으로 건조 합니다.

여기에 달콤한 쌀 완료 된 한국 공입니다. 그들은 맛 방식으로 매우 기쁘게 생각 합니다. 내가 조금 너무 큰 그들을 만들 었 어. 또한, 부드러운 모양으로 공 롤 방법을 배울 필요 합니다. 전반적으로, 확실히 기쁘게 생각 해요입니다.



I used my new Ninja blender to grind the sesame seeds, pecans, and cake crumbs. This blender is awesome. It even ground the sesame seeds into a coarse powder.

참 깨, 피 캔, 그리고 케이크 가루를 갈기 위해 내 새로운 닌자 블렌더를 사용. 이 믹서 굉 장 합니다. 그것은 심지어 거친 분말으로 참 깨를 접지합니다.




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