Sunday, January 20, 2013

Eating Italian Food In Seoul 서울에서 이탈리아 음식을 먹기

On my last trip to South Korea I landed at Incheon airport about 3 in the afternoon. After going through customs and immigration I headed to the AREX train and finally arrived at my rental apartment around 6. After eating only horrible airline food for the past 24 hours, I was starving. I looked around the neighborhood near the apartment and I discovered that almost all of the restaurants were closed for the Korean holiday Chuseok. Chuseok is similar to our American holiday Thanksgiving. Many Korean people travel to be with family this time of year. This was especially true of the students who live in the area that I was staying in.

After walking the streets for awhile, I settled on the closest restaurant to my apartment. The restaurant was called La Tupina. It was sort of an Korean style Italian restaurant. The menu was partially in English, so that made me happy. I ordered a pizza, even though that was against my no American food while I am in South Korea policy.

I can't remember which pizza that I ordered. I wish that I had taken my camera with me, but I was too hungry to unpack my luggage and look for it. All that I can remember was that it was delicious.The crust was a little unusual though. It wasn't a typical dough crust. It was actually similar to 2 large flour tortillas stacked on each other. It was very crispy and very thin. I will eat there again if I go back to the Hongdae area. The 2 young women who worked in the restaurant were also very nice.

한국에 대 한 나의 마지막 여행에 나는 오후에 인천 공항의 약 3 착륙 했습니다. 세관 및 이민 거쳐 AREX 기차와 마침내 내 임대 아파트 6 주위에 도착 했다. 과거 끔찍한 항공 식품만을 먹고 난 후 24 시간, 나 배 고 파 했다. 아파트 근처 동네 주위를 둘러 보았다 그리고 난 거의 모든 레스토랑의 한국 휴가 추석 마감 했다 발견. 추석과 미국의 추수 감사절 휴가를 비슷합니다. 많은 한국 사람들이이 이맘때 가족과 함께 하는 여행. 이것은 특히 나에서 체재 하는 지역에에서 살고 있는 학생의.

잠시 거리를 걷고 후 난 내 아파트에 가장 가까운 레스토랑에 정착. 레스토랑 라 Tupina는 불렀다. 한국 스타일 이탈리안 레스토랑의 일종 했다. 메뉴는 부분적으로 영어, 그렇게 나를 행복 하 게. 나는 그 동안 한국 정책에 있어 내 미국의 식량 반대 했다 하더라도 피자를 주문.

내가 주문 하는 피자를 기억할 수 없다. 나와 함께 내 카메라를 촬영 했다 하지만 나는 내 짐을 풀고 하 고 그것을 너무 배 고 파 하는 것이 좋겠다. 내가 기억할 수 있는 모두는 그것이 맛 있는 했다.지 각 하지만 조금 특이 했다. 그것은 일반 반죽 껍질 아니었다. 그것은 서로에 쌓인 2 큰 밀가루 tortillas 실제로 비슷 했다. 그것은 아주 바 삭 하 고 아주 얇은 했다. 난 먹을 것 이다 거기 다시 홍 대 지역에 다시가 면. 레스토랑에서 일 한 2 젊은 여성은 매우 좋았다.



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