Friday, December 9, 2011

South Korean Rice Cakes 대한민국 떡

I like rice cakes. Especially the premium ones. I like the ones that are covered in fruit and nuts. The best rice cakes that I've ever eaten were at the opening of a pottery exhibition. If there was a store near me that sold those, I might gain 5 pounds a month.

It is interesting to compare South Korean and American snacks. The main body of a South Korean snack is composed of rice. In American, the main body of a snack is composed of wheat (flour). The South Korean snacks are further sweetened by bean paste. The American snacks are sweetened by corn.

떡을 좋아해요. 특히 프리미엄 것 들입니다. 과일 및 견과류에 덮여 있는 것 들을 좋아해요. 내가 먹은 최고의 떡 도자기 전시회의 개막식에서 했다. 그 판매는 날 근처가 있었다면 내가 한 달에 5 파운드를 얻게 할 수 있습니다.

대한민국과 미국 스낵을 비교 하는 것이 흥미롭습니다. 대한민국 간식의 본문 쌀으로 구성 됩니다. 미국, 간식의 본체는 밀 (가루)의 구성 되어 있습니다. 대한민국 간식 짜 장 여 청량 추가 됩니다. 미국의 간식 옥수수에 의해 청량 됩니다.



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