Monday, December 19, 2011

Korean Side Of The Day, Part 2 날, 제 2 부의 한국 측

Today's Korean side dish of the day is radish kimchi. Basically, it is pickled radish. I guarantee you that I would never have eaten anything that contained radishes, much less pickled radishes before I went to South Korea. I must say that I like radish kimchi. It is a little crunchy and a little sour. As with all Korean food, it is really spicy.

I buy radish kimchi at our local Korean supermarket, H Mart. The price is $3.99 per pound. I think that is a little too expensive. However, you don't eat much at any one meal, so a little goes a long way. Enjoy.

오늘날의 한국 반 찬 하루 무 김치입니다. 기본적으로, 절인된 무 우입니다. 나는 당신을 보장 한다 전에 한국에가 서 훨씬 적은 무를 절인 나 것 이라고 결코 먹었을 무 우를 포함 하는 것, 그. 무 김치 처럼 말을 해야 합니다. 그것은 약간 바 삭 바 삭 하 고 약간 새 콤입니다. 모든 한국 음식와 마찬가지로 그것은 정말 매운입니다.

나는 우리의 현지 한국 슈퍼마켓에서 H 마트 무 김치를 구매. 가격은 파운드 당 $3.99입니다. 조금 너무 비싸요 생각. 그러나 그래서 조금 먼 길을 간다, 당신은 어떤 하나의 식사에 많이 먹지 않아요. 즐길 수 있습니다.



No comments:

Post a Comment