Tuesday, October 18, 2011

My Best Compliment Ever 내 최고의 칭찬을 적

I was eating at a big celebration dinner following the opening of our international art exhibition in Pyeongtaek, South Korea. I think that I had people from Iran, the Phillipines, Japan, China, and Korea at my table. About halfway through the meal, one of the Koreans asked me where I learned to use chopsticks. I told him that I learned last week, because I was hungry. I was told that I was really good.

One thing that I didn't get complimented on was my ability to sit for long meals while on the hard floor. They did show some compassion. I was told that it is alright if Americans stick there feet out straight every once in awhile. Even that proved to be difficult. I did get better at sitting on the floor eventually. While I have continued to use chopsticks every day since my trip, I don't plan on sitting on the floor to eat any time soon.

우리의 국제 미술 전시회 평택, 대한민국의 열기를 다음 큰 축 하 저녁 식사를 먹는 했다. 나는 내 식탁에서 이란, 필리핀, 일본, 중국 및 한국에서 사람들을 했다 생각 한다. 에 대 한 중간 식사를 통해 한국인 중 하나 달라고 젓가락 사용을 배웠습니다. 그에 게 말했다 지난 주 배운 때문에 배 고 파. 정말 좋은 했다을 들었다.
에 칭찬 해 얻을 하지 않았다 한 가지 긴 식사 동안 하드 바닥에 앉아 내 능력을 했다. 그들은 약간의 동정심을 보여 않았다. 그건 괜 찮 아 요 만약 미국인 스틱 거기 피트 직선 밖으로 매일 한번에 잠시 들었다. 심지어 그는 어려운 입증 했다. 결국 바닥에 앉아 더 나은 거죠. 내 여행 이후 매일 젓가락을 사용 하는 것을 계속가지고 일 하는 동안 언제 든 지 곧 먹을 바닥에 앉아 계획 하지 않습니다.

No comments:

Post a Comment