The last two Octobers, I have traveled to South Korea. I have enjoyed many fine meals and eaten many tasty snacks while I was there. In South Korea, I discovered their grapes. I absolutely love them. You can get them in the markets and in their grocery stores. They have a strong grape flavor, like a Concord grape. They also taste like the wild grapes that we have in Texas. The grapes cost around $1 or $2 per bunch. The grapes have some seeds, but I just do like the South Koreans do and just eat them. I don't do that in the United States though. I do notice that my Korean friends eat just about all seeds, shrimp shells, crawfish shells, and all other types of things that we don't eat in the United States. I sometimes watch in awe as one of my good friends eats crawfish. She can eat 4 or 5 pounds easily. She puts the whole thing in her mouth, chews it a few times, swallows it whole, and starts over. I've tried to do it a few times, but my mind won't let me do it.
마지막 두 10 월 나는 한국에 여행. 난 많은 훌륭한 식사를 즐길 하 고 내가 거기 있는 동안 많은 맛 있는 간식 먹. 대한민국, 나는 그들의 포도를 발견 했다. 난 정말 그들을 사랑 해요. 시장 및 그들의 식료품 상점에서 그들을 얻을 수 있습니다. 그들은 콩코드 포도 처럼 강한 포도 맛이 있다. 그들은 또한 텍사스에 있는 야생 포도 같은 맛. $1 또는 $2 무리 당 주변 포도 비용. 포도 몇 가지 씨앗 하지만 난 그냥 할 한국인 같이 하 고 그냥 먹는 그들. 난 미국에서 그래도 할 하지 않습니다. 내 한국 친구 먹고 막 모든 씨앗, 새우 껍질, 가재 껍질, 그리고 다른 모든 종류의 것 들을 우리가 미국에서 먹는 안 통지 않습니다. 난 때로는 두려움에 가재를 먹는 나의 좋은 친구 중 하나 시계. 그녀는 쉽게 4 또는 5 파운드를 먹을 수 있습니다. 그녀는 그녀의 입에 모든 것을 두고, 그것에 게 몇 번을 씹 던 데, 전체, 제비 및 다시 시작 됩니다. 난 그렇게 몇 번 시도 했지만 내 마음이 나를 그렇게 못하게.
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