The people in South Korean seem to have a different coffee drinking schedule than we do in America. I usually go to be early and like to get up early and go to the local coffee shop. That really isn't possible in South Korea, though there are exceptions. Most coffee shops tend to open at 10 or 11 in the morning. I don't see the office workers holding coffee cups while waiting for the morning subway either.Coffee seems to be more of a social drink in South Korea. From mid afternoon to late in the evening, the coffee shops are full with groups of friends or coworkers sharing a drink or two.
You can get some some cold coffee from the refrigerated section in the small convienence stores. You can also luck into one of the coin operated coffee machines that are scattered around Seoul. These machines produce some suprisingly good coffee. However, the instructions are in Korean so you have little idea what you will be getting. So, coffee is available in South Korea, but you might have to make a few compromises based on taste and availability.
한국에 있는 사람들이 다른 커피 보다 우리가 미국에 있는 일정을 마시는 것 같다. 보통 일찍 이동 하 고 일찍 일어나 고 로컬 커피가 게에가 서. 비록 거기에 예외는 정말 한국에서 수 없습니다. 대부분의 커피 전문점 10 또는 11 아침에 오픈 하는 경향이 있다. 직장인도 아침 지하철을 기다리는 동안 커피 컵을 들고 볼 수 없습니다.커피는 대한민국에서 사회 음료의 더 많은 것 같다. 저녁 때에 늦게에 중순 오후부터 커피 전문점은 한 잔 또는 2를 공유 하는 동료 또는 친구의 그룹과 가득 합니다.
작은 매장에서 냉장된 섹션에서 어떤 차가운 커피를 얻을 수 있습니다. 또한 서울 주변에 흩어져 있는 코인식 커피 기계 중 하나에 행운을 수 있습니다. 일부 의외로 좋은 커피를 생산 하는이 기계. 그러나, 지시는 한국에서 작은 아이디어가 그래서 당신은 무엇을 얻을 것 이다. 그래서, 커피 한국에서는 사용할 수 있지만 취향 및 가용성에 따라 몇 가지 타협을 할 수도 있습니다.
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