Sunday, December 30, 2012

Korean Soybean Paste Soup 한국 콩 풀 수프

My Korean tutor used to cook me a pot of soybean paste soup during some of our sessions sometimes. It was easy to make and cooked quickly. You can cook it thousands of different ways and they are all good. The basic recipe is to use equal parts squash, potatoes, and onion. To this add 2 or 3 large spoonfuls of soybean paste and 2 or 3 heaping spoons of red pepper powder. After that you can add any other type of meat or vegetables. I have some Korean friends who like to put Spam in theirs. It tastes really good. So, if you are trying to eat healthy in the New Year and want some good spicy Korean food, this soybean paste soup is a good idea.

날 콩을 냄비 요리를 사용 하는 한국어 교사 내 일부 때로는 우리의 세션 동안 수프를 붙여 넣습니다. 그것은 간단 하 게 하 고 신속 하 게 요리. 수천 다양 한 방법으로 요리 할 수 있습니다 그리고 그들은 모두 좋은. 기본 제조 법 등분 스쿼시, 감자와 양파를 사용 하는 것. 이 장의 2 또는 3 큰 술 고 춧 가루의 2 개 또는 3 큰 숟가락을 추가 합니다. 그 후 다른 종류의 고기 또는 야채를 추가할 수 있습니다. 나는 그들의 스팸 메일을 넣어 하 고 일부 한국 친구가. 그것은 정말 좋은 맛. 그래서, 새 해에 건강 한 음식과 좋은 매운 한국 음식 몇 가지를 원하는 경우 콩 페이스트 스프가 좋은 아이디어 이다.



This is before cooking.

이것은 요리 하기 전에입니다.

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